Sizin ihtiyaçlarınız, bizim çözümlerimiz...
Click here for English
 
 
MMA Turkcell Etkinliği
 

Evsahipliğini Turkcell’in yaptığı etkinlikte MMA Türkiye, dönem faaliyetlerini, komitelerinin planlarını ve Kasım ayında gerçekleşecek MMA Forum İstanbul ile ilgili son bilgileri paylaştı.

Açılış ve teşekkür konuşmalarını Turkcell Mobil Pazarlama Direktörü Neslihan Uçar Çadırcı ve MMA Türkiye Ülke Direktörü Kerem Kapancı gerçekleştirdi. Daha sonra MMA Türkiye Başkanı Fırat Ertem’in konuşmasıyla devam etti. Fırat Ertem konuşmasında; Araştırma komitesinin üç farklı işortağı ile yapmış oldukları araştırmaların sonuçlarını 14-15 Kasım MMA İstanbul Forum’da paylaşacaklarını belirtti. Four Seasons Otel Bosphorus’da gerçekleşecek olan Mobile Marketing Forum’a Mindshare’den Ashutosh Srivastava, PepsiCo’dan Frank Cooper gibi çok değerli uluslararası konuşmacıların geleceğini belirten Fırat Ertem, ayrıca Türkiye’den Unilever, Ford, Teknosagibi önemli markalarınve operatörlerin konuşmacılar arasında yer alacağını söyledi.  Ayrıca MMA Whitepaper Mobile’s Share of the Mix raporundan çarpıcı rakamları paylaştı. Detaylı raporun http://www.mmaglobal.com 'dan indirilebileceğini iletti.

Toplantı sonrasında üyeler sektörel sohbetlerine VIP Cafe terasında canlı müzik eşliğinde düzenlenen bir kokteyl ile devam etti.

 
 
 
 
 
 
SOSYAL MEDYASOSYAL MEDYA
Facebook sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz
Twitter sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz
E-BÜLTENE-BÜLTEN
Üye Ol
İLETİŞİMİLETİŞİM

Adres : Vali Konağı Caddesi
No:103_99 Kat:6 34363
Nişantaşı – İstanbul

Tel : 0212 234 18 38
Faks : 0212 231 76 53
Email : focus@focusiletisim.com

İNSAN KAYNAKLARIİNSAN KAYNAKLARI

İş başvurularınız için
aşağıdaki e-posta adresine
CV’nizi gönderebilirsiniz

ik@focusiletisim.com